Ma 2018. február 21. szerda, Eleonóra napja van.

Rend-kívüli úttalálók

Kategória: Programok
Megjelent: 263 alkalommal

A Rend-Kívüli Úttalálók olyan férfiak és nők csoportja, akik életük egy részét szemináriumban, szerzetesrendben vagy papi/lelkészi szolgálatban töltötték; akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket, és azon reményüket, hogy választ találhatnak kérdéseikre, valamint segíthetnek másoknak saját rend-kívüli útjuk megtalálásában. A csoporthoz való tartozás feltétele a rend-kívüli út megtalálásának, ill. az azon való járásnak, vagy a megtalált úton való megmaradásnak vágya.

A Rend-Kívüli Úttalálók csoportján való részvétel nem jár illetékkel vagy díjjal, mi önellátóak vagyunk a saját hozzájárulásainkból.

A Rend-Kívüli Úttalálók nem szövetkezik semmiféle szektával, felekezettel, egyházzal és nem ellenükbe jött létre, nem kíván semmiféle vitába bonyolódni, nem hagy jóvá és nem ellenez semmi külső állásfoglalást.

Célunk a megtalált rend-kívüli úton maradás és más rend-kívüli keresők világban és/vagy ismét az egyházban való úttalálásának segítése, önismeretünkben való növekedés és Isten-kapcsolatunk áttekintése.

A Rend-Kívüli Úttalálók csoportja nem vallási közösség, alkalmainkat egymással és önmagunkkal való találkozásra használjuk.

További részletek, információk a program aloldalán olvashatók: http://rendkivuli.hu